6/10 Bueno
27 de abril de 2026
Bu otelde ilk konaklamam değil, değerlerinden hep memnun ayrıldım ama bu defa oda olanakları ve housekeeping elemanının ilgisizliği maalesef beni hüsrana uğrattı. Öncelikle odamızı ek ücret ödeyerek teraslı seçtik ama teras kapısı bozuk, tek başına bir kişi açması inanın aşırı zor. Eşimle beraber zorla açabildik. Yatak başı okuma lambaları yanmıyordu. TV de zorlukla açılıyordu. Koltuklar leke içindeydi.
Temizlik konusuna gelirsek banyoda dış fırçası koyduğumuz rafta bir parmak toz birikmişti, yatak başı ve komodinler toplumdur, yatakta yaprak vardı ve duvar kenarları süpürülmemişti topak topak beyaz toz vardı. Gerçekten inanamadım. Resepiyona bildirdim. Birini yönlendirdiler. Sözde Temizlik yapıldı. Odaya tekrar geldiğimde sadece yerler süpürülmüştü her şeyi tek tek bildirmeme rağmen.
Neyse dedim, çocuğum biraz halsizlik yatmak istedi. Yatağa yatırdım ve asıl şoku yaşadım. Söylemekten utanıyorum fakat nevresimde kuruyup yapışmış kocaman bir burun pisliği vardı. Misafir ilişkilerinden Zülal hanım sağolsun çok ilgilendi. Kat şefini yönlendirdi, şeyimiz de sağolsun tertemiz detay Temizlik yaptı. Zülal hanım her gün isteğimiz var mı diye sordu, ikram yolladi istemememize rağmen 🙏 oda değişikliği de denedi ama müsait oda yoktu.
Demem o ki, ilk temizleyen housekeeping elemanı dışında herkes elinden geleni yaptı hatayı düzeltmek için ama yine de ben bu otele bu gibi şeyleri yaşamak için gelmiyorum. Olmaması gerekirdi. Bahsettiğim kapı tv vs gibi bozukluklar da yakışmadı.
ÖMER CANER
ÖMER CANER, viaje de 2 noches en familia
Opinión verificada de un huésped de Hoteles.com






























