Mon Petit Hotel’de geçirdiğimiz 2 gecelik konaklama gerçekten harikaydı. Daha otele adım attığımız anda bizi güler yüzü ve samimiyetiyle Çağatay bey karşıladı, bu sıcak karşılama tatilimizin güzel geçeceğinin ilk işaretiydi. Odamız tertemiz, ferah ve her detay düşünülmüştü. Otelin konumu hem merkezi hem de sakin bir noktada, bu sayede Bozcaada’nın keyfini rahatça çıkarabildik.
En çok etkilendiğimiz noktalardan biri kesinlikle kahvaltıydı. Her şey taze, özenle hazırlanmış ve lezzetliydi. Kahvaltı, otele ait kendi kafesinde, yürüyerek sadece 2 dakika mesafede servis ediliyor, bu da ayrı bir keyif katıyor.
Kısacası Mon Petit Hotel, sıcak atmosferi, temizliği, merkezi konumu ve muhteşem kahvaltısıyla Bozcaada’daki favorimiz oldu. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.